Prova på - Flamenco

Plats Södertälje

Är du nyfiken på Flamenco? Då är det här en bra chans att få information om hur kursen är upplagd, vad den innehåller, ställa frågor till vår kursledare och se våra lokaler.

Boka nu

Prova på-lektionen är kostnadsfri, men antalet platser till själva kursen är begränsade. Du kan anmäla dig här på webben eller direkt på plats, först till kvarn gäller.

Flamencon är stolt och livsbejakande. Även de tyngsta och sorgsnaste danserna avslutas oftast av ett fartfyllt och uppsluppet parti. Det är denna känslomässiga spännvidd och tonvikten på personligt uttryck som gör flamencon levande och meningsfull att utöva.

Kursinnehåll
Vi arbetar med hållning, armrörelser, steg, stampar och handklappningar.

Kursledare

Monica Nyström

Monica dansar och undervisar i flamenco. Hon började dansa som barn vid Tatiana Niordsons balettskola och Edgartz dansstudio i Linköping. Senare studerade Monica vid Balettakademien i Stockholm och vid Amor de Dios – centro de arte flamenco y danza española i Madrid. Hon är sedan 1987 utbildad pedagog.

Sedan ett decennium tillbaka arbetar hon som danslärare på Folkuniversitetets danskurser i Södertälje.

"Flamencon är obändig - envist livsbejakande. Även de tyngsta och sorgsnaste sångerna och danserna avslutas oftast av ett fartfyllt och uppkäftigt parti. Det är denna känslomässiga spännvidd och tonvikten på personligt uttryck som gör flamencon levande och meningsfull att utöva."

Monica Nyström

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Kursperiod
31 aug 2024 - 31 aug 2024
Lördag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
lör 31 aug 2024 kl 11:15-12:00
Plats
Storgatan 3, plan 6, 15172 SÖDERTÄLJE
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
117264
Pris
0 kr