Audition Street "M7" (Avanc)

Plats Linköping

Här anmäler du dig om du vill söka in till gruppen Street M7 till våren. M7 är en grupp för dig från 14 år som vill ta din dans till nästa nivå. Du har lång erfarenhet inom street och kan ta koreografier i högt tempo.

Boka nu

Du som gått M7 under hösten 2024 kan anmäla dig till kursen direkt på telefon 013-102080. Övriga är välkomna att anmäla sig till audition här.

Innehåll

Du får prova på en klass och se om M7 är en grupp som kan passa dig. Två ledare finns på plats för att guida och rekommendera dig vidare. Du får svaret skriftligt via mail efteråt.

Förkunskaper

Kursen hålls på Avancerad nivå (Avanc) så för att delta på audition till denna kurs bör du ha mycket erfarenhet inom street.

Mycket goda förkunskaper och erfarenhet motsvarande minst 8 terminer inom vald dansstil krävs. Hög teknisk nivå och högt tempo. Kunskap och inspiration för vidare fortsatt dans, med fördjupat fokus på din personliga stil och utveckling.

Material

Du tar med vattenflaska och har bekväma kläder som du kan röra dig fritt i. Vi dansar med inomhusskor.

Kursledare

Linnea Wessling

Linnea började dansa redan som sexåring och fastnade direkt för dansen. Genom åren har hon provat på ett flertal olika stilar och är alltid öppen för att testa något nytt.

"Jag tycker om att utvecklas med musiken och att sprida dansglädje!"

Linnea Wessling, lärare i street på Dansstudion i Linköping

Signe Carlson

Signe är tillbaka i Dansstudion från Italien där hon befunnit sig under höstterminen 2022. Otroligt peppad och påfylld med ny energi och en massa ideer.

Signes intresse för dansen började vid 6 års ålder och har hållit i sedan dess. Hon inspireras av att ta klasser på olika ställen och av olika personer för att utvecklas så mycket som möjligt. 

"På mina lektioner värderar jag högt att mina elever har kul, men också att vi har den bästa tänkbara stämningen i gruppen. Att känna sig trygg under sin utveckling och samtidigt ha kul med sina vänner är enligt mig nyckeln till allt inom dansen.”

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Kursperiod
8 dec 2024 - 8 dec 2024
Söndag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
sön 8 dec 2024 kl 14:00-15:30
Plats
Sankt Larsgatan 44, 58224 LINKÖPING
Visa på karta
Studietimmar
2
Kurs-ID
120822
Pris
0 kr