Prova på - Sång i liten grupp

Plats Stockholm

Det här passet ger dig ett smakprov på ordinarie kurs, du får veta mer om hur den är upplagd och om dess innehåll. Du får även delta på en prova på-lektion och chans att ställa frågor direkt till vår kursledare Anna.

Boka nu

Upplägg för prova på-lektionen

Prova på-lektionen är kostnadsfri. Om du får förhinder att delta är det viktigt att du avbokar din plats eftersom antalet platser är begränsade. Om du uteblir utan att avboka dig, utgår en no show-avgift på 250 kronor. Det är vanligtvis många som önskar få information om vårt utbud och platserna fylls snabbt. Om det blir fullbokat kontaktar vi eventuella reserver. I de fall det finns platser kvar kan du anmäla dig direkt på plats, då gäller först till kvarn.

För vem?

Kursen passar dig som har sjungit en del tidigare och som vill utforska sången i mindre grupp tillsammans med andra. Du bör ha sångerfarenhet motsvarande cirka två terminer på någon av våra sångkurser eller motsvarande.

Innehåll och kursupplägg m.m. 

Ordinarie kurs består av upp till 7 deltagare per grupp och passar dig som vill sjunga i en mindre grupp och vill utveckla din sång både som solist och som ensemblesångare. Vi arbetar med ett urval av låtar i solosång och ensemblesång och fokuserar på såväl sångteknik, uttryck samt på hur man kan arbeta med att låta bra tillsammans. Repertoaren är blandad med fokus på pop, soul, jazz och visa. 

Läs mer via länken nedan.

Om prova på-lektionen

Du får information om hur ordinarie kurs är upplagd och om dess innehåll, du får delta på en prova på-lektion och chans att ställa frågor direkt till vår kursledare Anna. Till prova på-lektionen tar vi emot upp till 12 besökare, ordinarie kurser har plats för upp till 7 per grupp.

Anmälan och mer information

För att boka en plats på prova på-lektionen klickar du på boka-knappen här på sidan. Klicka här för anmälan och mer information om ordinarie terminskurs Sång i liten grupp och här för att se hela vårt sångutbud på Folkuniversitetet i Stockholm.

 

Kursledare

Anna Lumén

Anna Lumén frilansar som sångerska och är låtskrivare inom pop, jazz, soul och visa. Framför allt är hon en flitigt anlitad sångerska på dop, bröllop och begravningar. Hon har även arbetat med musikprogram i Svenska kyrkan och sjungit i flera band och olika körer.

Anna har utbildat sig till sångpedagog på KMH - Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Hon har även fördjupat sig inom "Estill voice training" och "komplett sångteknik". Anna har flerårig erfarenhet av undervisning i sång på såväl studieförbund som i privat regi.

Anna Lumen

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
20 aug 2024 - 20 aug 2024
Tisdag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
tis 20 aug 2024 kl 17:30-18:15
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
118790
Pris
0 kr