Prova på - Trummor Distans Live

Plats Distans

Är du nyfiken och sugen på att börja spela trummor? Då är det här en bra chans att få information om hur kursen är upplagd, vad den innehåller och ställa frågor till vår kursledare. Kursen genomförs helt online via Zoom.

Boka nu

Prova på lektionen är kostnadsfri, men antalet platser är begränsade.

Du kan anmäla dig på en kurs i trummor via vår webbsida. 

Kursen genomförs helt online via Zoom. Du behöver därför tillgång till en dator med kamera, mikrofon och högtalare samt internet uppkoppling. 

Vem kan gå kursen

Vår trummor kurs vänder sig både till dig som är helt nybörjare och till dig som har spelat i ett flertal år och vill hitta en ny utveckling eller inriktning i ditt musicerande.

Inga särskilda förkunskaper krävs. Kursen anpassas helt efter din nivå och dina kunskaper.

Kursledare

Celso Paco

Celso Paco är musikern och trumläraren som spelat trummor i flera olika genrer och sammanhang, både i Sverige och internationellt.

"Jag heter Celso Paco och är född och uppvuxen i Maputo, Moçambiques huvudstad. Redan som barn fascinerades jag av trummor, vilket ledde till att jag utforskade Moçambiques rika musikaliska traditioner.

Mitt senaste uppträdande var på vernissagen för Liljevalchs Vårsalong i Stockholm. Tidigare har jag spelat på bland annat Dramaten och Stockholms Stadsteater. Jag har också turnerat i olika länder som Australien, Canada, Italien, Portugal, Ungern och USA där jag uppträdde på Carnegie Hall och delade scen med Art Ensemble of Chicago. Jag har spelat för den svenska kungen och drottning Silvia på Teatro Avenida i Maputo när jag jobbade som kapellmästaren för Henning Mankells musikaler."

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Kursperiod
2 sep 2024 - 2 sep 2024
Måndag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
mån 2 sep 2024 kl 18:00-19:00
Studietimmar
1
Kurs-ID
118300
Pris
0 kr