Höstlov: Musikalläger 7-9 år

Plats Stockholm

Favorit i repris! Under höstlovet välkomnar vi dig som är mellan 7-9 år och som tycker om att både sjunga, dansa och spela teater till vårt Musikalläger med temat: Matilda the Musical!

Boka nu

Älskar du dans, sång, teater och musikalen Matilda?

Då har vi höstlovskursen för dig!
I tre dagar repeterar vi in manus, danser och sånger och gör vår egen version av musikalen Matilda.
Den 30e, 31 och 1a tränar- och repar vi heldagar på Balettakademien.
Vi avslutar sista dagen, Fredagen den 1/11 med en liten musikalföreställning av arbetet och bjuder in anhöriga och vänner in som publik på vår Scen Studio 4, där våra deltagare står som musikalstjärnor i scenljus och scenkostym. 

Matilda the musical, som under våren gjorder succé på Stadsteatern, handlar om den snälla och smarta flickan Matilda som bor i en familj som inte alls uppskattar henne. I skolan möter hon dock nya vänner och de kämpar mot den elaka rektorn Trunchbull. Matildas lärare, Fröken Honey hjälper barnen så gott hon kan och lär dem att läsa och skriva med kärlek och omtanke. Matilda har övernaturliga krafter som hon använder för att skydda sina vänner mot den hemska rektorn. Hon kan även se saker som hände för länge sedan, som tex när Fröken Honey växte upp. Och då får hon veta saker som hon aldrig kunnat tänka sig...

Musikallägret pågår onsdag-fredag v.44.

SCHEMA:

Ondag 30/10: 09:00-15:00 inkl lunchrast och mindre raster emellan lektioner.
Torsdag 31/10: 09:00-15:00 inkl lunchrast och mindre raster emellan lektioner.
Fredag 1/11: 10:30-16:30 inkl lunchrast och mindre raster emellan repetitioner. Föreställningen för vänner och familj går av stapeln kl 17:30 denna dag. Mer information kommer i samband med kursstart!

Medtagen lunch och mellanmål till raster rekommenderas alla dagarna, mikro finns tillgängligt på plats.

Pedagoger:

Sång/Dans- Marie Hagenfeldt Ek
Teater-  Sanne Ericsson

För att delta i kursen ska barnet ha fyllt 7 år när kursen startar. Inga förkunskaper krävs!

Observera att du anger barnets namn och personnummer vid bokning.

 

 

 

Kursledare

Marie Hagenfeldt Eek

Marie Hagenfeldt är utbildad på Musikhögskolan samt Danshögskolan och har läst teatervetenskap och projektledarutbildning med inriktning kulturprojekt på Stockholms Universitet.

Hon har en gedigen erfarenhet av undervisning och arbetar som körledare, dans- och sångpedagog. Hon är även medlem i swingdansgruppen Crazy legs. Marie arbetar både som sångerska och dansare samt projektledare och lärare med konserter och föreställningar. Hon turnerar ofta utomlands och har sjungit solo i TV vid ett flertal tillfällen. 

"Sång: Vi värmer upp rösten och tränar sångteknik. Vi sjunger sånger i olika genrer och förbereder inför musikalens framträdanden. Vi jobbar med scenframträdande och personligt uttryck."

"Musikal: På mina klasser gör vi uppvärmning, tränar teknik och styrka. Vi gör någon lätt improvisation för att ha kul i gruppen och öva på eget skapande. Sedan tränar vi inför musikalframträdandet. Vi övar även sångteknik och tränar både sång och dans samtidigt."

Marie Hagenfeldt

Susanne Ericsson

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
30 okt 2024 - 1 nov 2024
Onsdag, Torsdag, Fredag
Antal tillfällen
3
Första tillfället
ons 30 okt 2024 kl 09:00-15:00
  • tor 31 okt 2024 kl 09:00 - 15:00
  • fre 1 nov 2024 kl 10:30 - 16:30
Studietimmar
14
Kurs-ID
120209
Pris
1950 kr