Unga ser på scenkonst

Plats Umeå

Nyfiken på teater och scenkonst? Träffa nya vänner och stötta kulturen i Umeå! Som medlem får du chans till fribiljetter till utvalda föreställningar och blir bjuden på fika!

Boka nu
 

Är du mellan 15-30 år och nyfiken på teater och scenkonst? Umeå Teaterförening tar nu initiativet och startar upp en ny grupp som vill upptäcka Umeås kultur- och teaterliv. I samarbete med Umeå Teaterförening bjuder vi in till en inspirerande höst full av föreställningar och kulturupplevelser och under uppstartskvällen tar vi bland annat avstamp från Rajden och andra program för att diskutera innehåll och inriktningen på dom olika föreställningarna.

Vår uppstartsträff den 28/9 kl. 17:30-18:30 sker i Folkuniversitetets lokaler, där vi tillsammans jobbar med samtal och dialoger runt höstens program - Ett event för kulturintresserade i Umeå! Vi kommer att bjuda på fika och lättare middag och efter träffen finns möjlighet att se föreställningen:

Tschandala/Tattaren”En punkig uppgörelse med Strindberg, där Lindy Larsson tar avstamp i sin egen bakgrund med queerkultur och romska traditioner” 

Evenemanget är kostnadsfritt och arrangeras av Folkuniversitetet och Umeå Teaterförening, men du kommer att behöva anmäla dig genom att trycka på knappen Boka nu! För att ta del av fribiljetter behöver du bli medlem i Umeå Teaterförening. Maila ditt intresse till annasten03@gmail.com senast den 22/9!

Kursledare

Anna Stenman

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Umeå

umea@folkuniversitetet.se

Kursperiod
28 sep 2024 - 28 sep 2024
Lördag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
lör 28 sep 2024 kl 17:30-18:30
Plats
Nygatan 43, 90330 UMEÅ
Visa på karta
Studietimmar
2
Kurs-ID
503009
Pris
0 kr