Prova på - Existentiell samtalsledare, Ann Lagerström

Plats Stockholm

Vill du leda samtalsgrupper i existentiell hälsa? Ett existentiellt samtal utgår från grundfrågan: Vad är det att vara människa? - en fråga som vi alla är berörda av. Kom till prova på-tillfället för att få mer kunskap och information av kursledaren Ann Lagerström.

Boka nu

Kurspresentation

Kursledaren Ann Lagerström presenterar diplomutbildningen till existentiell samtalsledare och berättar om arbetssätt, mål och metoder. Passa på att ställa frågor!

Kursledare

Ann Lagerström är fil. mag. i praktisk kunskap, Södertörns högskola, där hon också är utbildad i existentiell filosofi och psykologi, filosofihistoria och modern filosofi. Vidare är hon existentiell vägledare, utbildad av SEPT, Sällskapet för existentiell psykoterapi; certifierad existentiell coach och samtalsledare, senior ledarskapskonsult, utbildare, handledare, författare till flera böcker om existentiell filosofi och psykologi. 
Ann har sedan 2008 lett existentiella samtalsgrupper och retreater och utbildat existentiella coacher och samtalsledare. Därtill har Ann lett kurser och salonger på Folkuniversitetet sedan 2018.

Här är länken till kursen som startar i vår

Existentiell samtalsledare start vt 25

 

 

 

Kursledare

Ann Lagerström

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
14 nov 2024 - 14 nov 2024
Torsdag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
tor 14 nov 2024 kl 18:00-18:45
Plats
Döbelnsgatan 38 A, 11352 STOCKHOLM
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
121142
Pris
0 kr