När strömmen går

Plats Borås

Välkommen till en kurs som rustar dig för att möta utmaningar vid strömavbrott och oväntade händelser, något som blir allt vanligare i dagens Sverige med växande klimatpåverkan. Med ökande risker för stormar, översvämningar och snöoväder är det avgörande att vara förberedd.

Boka nu

Under kursens ledning delar kursledaren Lilian med sig av praktiska tips för hur du kan hantera situationer när strömmen går eller när du hamnar i oväntade situationer, som exempelvis att bli insnöad eller att få motorstopp när du är ute och kör bil. Kursen fokuserar på att säkerställa tillgång till mat, vatten och värme, vilket är livsviktigt i krissituationer.  Dessutom får du insikter om hur du kan förbereda ditt hem för att möta potentiella utmaningar.

Denna kurs vänder sig till alla som är intresserade av att lära sig mer om hur man kan vara förberedd inför oväntade händelser, oavsett tidigare erfarenheter eller kunskaper.

Lilian Svensk, en erfaren kursledare med ett stort intresse för växter och natur. Hennes kunskaper sträcker sig från svampar och vilda växter till odling, och hon delar gärna med sig av sin breda kompetens.

Kursledare

Lilian Svensk

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Borås

info.boras@folkuniversitetet.se

Kursperiod
10 okt 2024 - 10 okt 2024
Torsdag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
tor 10 okt 2024 kl 18:00-20:15
Plats
Alingsåsvägen 6, 50435 BORÅS
Visa på karta
Studietimmar
5
Kurs-ID
308587
Pris
250 kr