Smakfulla val för klimatet – en workshop om hållbara matvanor

Plats Helsingborg

Hur kan vi äta gott och samtidigt göra något bra för miljön? I denna workshop får du konkreta och inspirerande tips på hur små förändringar i våra matvanor kan bidra till en mer hållbar framtid.

Boka nu

Mål:
Laga mat tillsammans, ha roligt och dela glädjen i köket, med fokus på klimatsmarta val och minskat matsvinn.

Förkunskaper:
Inga förkunskaper krävs. Workshopen är öppen för alla som vill prova på.

Kursinnehåll:
- Vi lagar en säsongsbaserad rätt tillsammans
- Diskuterar enkla tips för att minska matsvinn
- Njuter av maten vi lagat och dela idéer för hållbar matplanering

Workshopen är gratis.
Varje deltagare kommer få smakportioner av maten vi lagar.

Cirkelledare:
Stella Donros El Harjani är lärare på Folkuniversitetet och passionerad matälskare.

Begränsat antal platser!

Kursledare

Stella Donros El Harjani

Angelina Jankov

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Helsingborg

kundservice.syd@folkuniversitetet.se

Kursperiod
30 jan 2025 - 30 jan 2025
Torsdag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
tor 30 jan 2025 kl 18:30-20:45
Plats
Prästgatan 12, 25466 HELSINGBORG
Visa på karta
Studietimmar
3
Kurs-ID
411449
Fåtal platser kvar
Pris
0 kr