Vi bakar och gräddar bröd i Fredriksdals vedeldade bakugn från 1799! Prova på att sätta surdegsstart, baka med surdeg och med jäst. Tips på goda, hållbara, kulturmjölsorter och smaksättningar i bröd och bullar. Du får med dig receptsamling, surdegsstart och bröd hem efter kursen. Goda kvällssmörgåsar och dryck ingår.
Begränsat antal platser så först till kvarn.
Plats: Fredriksdal museer och trädgårdar, samling vid huvudentrén 16.45.
Tid: 12 mars klockan 17.00-21.00
Kostnad: 550 kronor/person, 450 kronor för dig med kulturkort
Hör av dig via mail om du har Helsingborg kulturkort så återkommer vi till dig efter din anmälan.
Klicka på "Boka nu" och fyll i dina uppgifter om du vill gå kursen. Kursen faktureras när det närmar sig kursstart.
Samarbetspartners: Kursen arrangeras i samarbete med Folkuniversitetet Helsingborg
Kursledare
Åsa Hässlekvist
Har du frågor?
Kontakta Folkuniversitetet i Helsingborg