Prova på: Skrivandets väg

Plats Stockholm

Det här är en kurs både för den som ännu inte satt igång att skriva likaväl som för den som vill hitta nya vägar för sitt skrivande.

Boka nu

Vår prova på- lektion ger ett smakprov på hur det är att gå på vår skrivarkurs "Skrivandets väg". Välkommen att boka dig till prova-på! Lektionen är öppen för dig som inte tidigare prövat samma lektion. Prova på-lektionen är kostnadsfri. Om du får förhinder att delta är det viktigt att du avbokar din plats eftersom antalet platser är begränsade. Det är många som önskar få information om vårt utbud och platserna fylls snabbt. Om det blir fullbokat kontaktar vi alla reserver i turordning. I de fall det finns platser kvar kan du anmäla dig direkt på plats, då gäller först till kvarn. 

 

Anmälan och mer information

Klicka på länken lite längre ner för anmälan och mer information om ordinarie kurs eller ring oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs: 08 - 789 42 00. Om du vill boka en plats på prova-på-lektionen klickar du på boka-knappen här på sidan.

 

Kursledare

Eva Lejonsommar fick sitt genombrott med romanen Att älska henne (1995). Hon har även arbetat med iscensättningar och monologer och startade Författa Förlag (2014) för att undersöka och utmana gränserna för berättelsen. Eva har skrivit ett flertal romaner, själsdeckare och fantastik. Hon är utbildad skrivpedagog och håller kurser i roman- och novellskrivande, livsberättande och skrivandet som väg.

Kursledare

Eva Lejonsommar

Eva Lejonsommar fick sitt genombrott med romanen Att älska henne (1995). Hon har även arbetat med iscensättningar och monologer och startade Författa Förlag (2014) för att undersöka och utmana gränserna för berättelsen. 

Eva har skrivit ett flertal romaner, själsdeckare och fantastik. Hon är utbildad skrivpedagog och håller kurser i roman- och novellskrivande, livsberättande och skrivandet som väg.

Eva Lejonsommar

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
20 aug 2024 - 20 aug 2024
Tisdag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
tis 20 aug 2024 kl 18:00-19:00
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
118913
Pris
0 kr