Författarskolan - att komma vidare

Plats Stockholm

Har du en idé till en roman? Skriver du på en novellsamling? Har du början på en text men kommer inte vidare? På Skrivarakademins fördjupningskurs får du hjälp med ditt manus oavsett om du har kommit en bit på ditt projekt eller om du redan har en roman på hårddisken.

Boka nu

Vår prova på- lektion ger ett smakprov på hur det är att gå på vår skrivarkurs "Författarskolan - att komma vidare". Välkommen att boka dig till prova-på! Lektionen är öppen för dig som inte tidigare prövat samma lektion. Prova på-lektionen är kostnadsfri. Om du får förhinder att delta är det viktigt att du avbokar din plats eftersom antalet platser är begränsade. Det är många som önskar få information om vårt utbud och platserna fylls snabbt. Om det blir fullbokat kontaktar vi alla reserver i turordning. I de fall det finns platser kvar kan du anmäla dig direkt på plats, då gäller först till kvarn. 

 

Anmälan och mer information

Klicka på länken lite längre ner för anmälan och mer information om ordinarie kurs eller ring oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs: 08 - 789 42 00. Om du vill boka en plats på prova-på-lektionen klickar du på boka-knappen här på sidan.

Kursledare

Anna Westphalen debuterade 2015 med novellsamlingen Perfekt packad skit, som nominerades till Borås tidnings debutantpris. Hösten 2023 kom hennes första roman Diana, döden och jag. För många år sen gick hon Skrivarakademins kurs Manusbearbetning.

 

Kursledare

Anna Westphalen

Anna Westphalen debuterade 2015 med novellsamlingen Perfekt packad skit (Bokförlaget Mormor) som nominerades till Borås tidnings debutantpris. Hösten 2023 kom hennes första roman Diana, döden och jag (Natur & kultur). För många år sedan gick hon Skrivarakademins kurs Manusbearbetning.

Anna undervisar på fördjupningskursen Författarskolan - att komma vidare.

Foto: Sara Mac Key

Fotografi på Anna Westphalen.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
21 aug 2024 - 21 aug 2024
Onsdag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
ons 21 aug 2024 kl 18:00-19:00
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
118914
Pris
0 kr