Prova på: Författarskolan

Plats Stockholm

Har du en idé till en roman? Eller skriver du på en novellsamling? Vill du ha hjälp med att färdigställa din diktsamling? Då är det här rätt skrivarkurs för dig.

Boka nu

Vår prova på- lektion ger ett smakprov på hur det är att gå på vår skrivarkurs "Författarskolan". Välkommen att boka dig till prova-på! Lektionen är öppen för dig som inte tidigare prövat samma lektion. Prova på-lektionen är kostnadsfri. Om du får förhinder att delta är det viktigt att du avbokar din plats eftersom antalet platser är begränsade. Det är många som önskar få information om vårt utbud och platserna fylls snabbt. Om det blir fullbokat kontaktar vi alla reserver i turordning. I de fall det finns platser kvar kan du anmäla dig direkt på plats, då gäller först till kvarn.

 

Anmälan och mer information

Klicka på länken lite längre ner för anmälan och mer information om ordinarie kurs eller ring oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs: 08 - 789 42 00. Om du vill boka en plats på prova-på-lektionen klickar du på boka-knappen här på sidan.

Kursledare

Erik Grundström: Debuterade 1985 med romanen Inte kärlek. Har sedan dess utgivit tre romaner, en scenpjäs och en novellsamling. Nu senast romanen Glöm inte kannibalerna, 2008. Arbetar även med manusbearbetning.

Kursledare

Erik Grundström

Erik Grundström är verksam på heltidsutbildningarna samt ett femtontal kurser, däribland Författarskolan och Att skriva roman och novell.

Erik Grundström debuterade 1985 med romanen Inte kärlek. Han har sedan dess utgivit tre romaner, en novellsamling och pjäsen Strålande tid. 2019 kom hans senaste roman Dagarna hans brann. Erik arbetar även med manusbearbetning och redaktörsläsningar. 

"Mitt credo om jag har något är: Att jag i dialog vill hjälpa eleven att se sin text och dess intention och fulla potential."

Erik Grundström

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
22 aug 2024 - 22 aug 2024
Torsdag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
tor 22 aug 2024 kl 19:15-20:15
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
118917
Pris
0 kr