Prova på – Antikens Rom – Kungatiden och Staden. Distans

Plats Distans

Vårens kurser om antikens Rom presenteras av kursledaren Izabella Donkow, klassisk arkeolog och antikvetare. Ena kursen handlar om Livius och Roms kungatid, den andra om det antika Roms framväxt. Prova på-tillfället går på Distans live, via Zoom. Prova på är gratis men du behöver anmäla dig för att få länken!

Boka nu

Innehåll

Välkommen till det antika Rom! Izabella Donkow berättar om vårens kurser i antikens historia, kursnyheten Antikens Rom – Livius och Roms kungatid och Antikens Rom – staden på de sju kullarna. Det blir en kort presentation av innehållet och om hur kurserna är upplagda. Kurspresentationen ges på distans i realtid via Zoom och håller på i cirka 45 minuter. 

Vårens kurser startar 13 respektive 17 februari.

10 procent rabatt på valfri vårkurs!

Du som går en gratis prova på-kurs får 10 procent rabatt på valfri höstkurs. Erbjudandet gäller nybokningar mellan den 13–19 januari för alla kurser – inklusive distanskurser – som anordnas av Folkuniversitetet i Stockholm, med undantag för enskild undervisning, diplomutbildningar och linjer. För att boka din plats och ta del av rabatten – anmäl dig på plats i receptionen eller ring vår kundservice på 08-789 42 00.

Sagt av tidigare kursdeltagare

"Mycket kunnig och entusiastisk ledare."

"Izabella är mycket kunnig och medryckande."

Kursledaren

Izabella Donkow är klassisk arkeolog och antikvetare. Hon är utbildad vid Stockholms universitet, King’s College London och de svenska instituten runt om Medelhavet, där hon har specialiserat sig på senantiken och tidig kristen arkeologi.

Hon har tidigare varit verksam som forskarassistent vid Christie’s i London samt har under många år undervisat i Antiken vid Stockholms universitet och Svenska Institutet i Istanbul.

Hennes passion för antiken tar henne ofta till Italien. Rom, Ravenna och Trieste hör till hennes favoritstäder dit hon gärna reser med grupper, men också på egen hand.

Kursledare

Izabella Donkow

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Datum
13 jan 2025 - 13 jan 2025
Måndag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
mån 13 jan 2025 kl 18:00-18:45
Studietimmar
1
Kurs-ID
124191
Pris
0 kr