Familjeaktiviteter och samtal om Världsarvsdagen

Plats Karlskrona

Den 1 november är en av dagarna då man kan uppleva Karlskronas unika kulturarv under Världsarvsdagarna – hos oss på Folkuniversitetet kan du under dagen delta i olika aktiviteter.

Ta del av inspirerande aktiviteter och prova på att delta i studiecirklar. Passa på att träffa medarbetarna som arbetar i Folkuniversitetets olika verksamheter i Karlskrona.

Kom och upplev en inspirerande dag fylld med spännande aktiviteter för hela familjen! Under dagen får du möjlighet att delta i kreativa workshops och prova på studiecirklar. Du kan också träffa medarbetarna från Folkuniversitetets verksamheter i Karlskrona och lära dig mer om vad vi gör.

Program för dagen:

Kl. 10.00–17.00
Halloween-verkstad: Skapa något eget och delta i en diskussion om varför traditioner är viktiga, allt med koppling till Karlskronas världsarv.

Kl. 13.00–14.00
Bli din egen skeppsbyggare: Lär dig vika din egen Blekingeeka med origamiworkshop – inspirerat av stadens maritima historia.

Kl. 14.00–15.00
Skapa din egen skeppsgosse: Delta i en prova på-studiecirkel och skapa en egen skeppsgosse, inspirerad av Karlskronas världsarv

Varmt välkommen till en dag fylld av kreativitet och lärande!

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Karlskrona

kundservice.syd@folkuniversitetet.se

Kursperiod
1 nov 2024 - 1 nov 2024
Fredag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
fre 1 nov 2024 kl 10:00-17:00
Studietimmar
1
Kurs-ID
410504
Pris
0 kr