Workshop med Stina Löving - Hållbar lördag

Plats Stockholm

Kom till vår syateljé och laga dina plagg på vårt event Hållbar lördag. Sypasset är kostnadsfritt men du behöver boka din plats. Passa på att reparera eller göra mindre ändringar så att du kan använda ditt plagg igen.

Boka nu

 Workshop med Stina Löving
I anslutning till vårt event Hållbara lördag den 16/11 erbjuder vi dig en kostnadsfri workshop i vår syateljé.

Efter inspirationsföreläsningen med re-designern Stina Löving finns det möjlighet att delta i en workshop i sysalen tillsammans med henne. Stinas re-designade plagg har synts i tv-program som Så mycket bättre, Bianca, Kristallen och Idol, och på röda mattor som t ex Elle-galan och hon har klätt artister och kändisar som tex Alice Bah Kuhnke, Petra Marklund och Marit Bergman.

Du tar med dina egna plagg och få konsultation, tips och handledning direkt av Stina Löving. Det kan vara lagning av ett plagg, eller andra ändringar. Stina delar med sig av sina knep och idéer som du kan använda när du återanvänder eller reparerar gamla plagg för att skapa nya. Det finns plats för max 12 deltagare. Boka din plats.

Det blir en interaktiv och givande eftermiddag, där det finns utrymme för frågor och diskussion. Oavsett om du är nybörjare inom området eller har tidigare erfarenhet, kommer det finnas något för alla. 

Ta med dig de plagg du vill arbeta med samt dina egna sybehör som tråd, knappar och annat som tillhör det plagga du vill sy om eller laga.

Det här finns på plats i sysalen: 
•    Symaskiner, ateljé och overlock. 
•    Pressjärn och styrkjärn. 
•    Stora bord och ytor att arbeta på. 

Boka din plats. Workshopen är kostnadsfritt. Det är viktigt att du meddelar senast fredag 15/11 kl. 12.00 om du inte kan delta på din bokade plats. Det är massor av reserver som i såfall vill ha din plats! 

Läs mer om den kostnadsfria föreläsningen kl. 14.00 lördagen den 16/11 med Stina Löving och boka du här.

Kursledare

Stina Löving

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
16 nov 2024 - 16 nov 2024
Lördag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
lör 16 nov 2024 kl 15:00-16:30
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Visa på karta
Studietimmar
4
Kurs-ID
121202
Pris
0 kr