Klimatsmart odling – satsa på fleråriga grönsaker för trädgård och kök Distans Live

Plats Distans

Är du nyfiken på odlingen av egenproducerade fleråriga grönsaker? På den här digitala workshopen får du, med fokus på hållbarhet, grundläggande kunskap i val av grödor, bra saker att tänka på i din odling samt fördelarna med fleråriga grönsaker.

Boka nu

Mål

De senaste åren har grönsaksodlare börjat få upp ögonen för fleråriga grönsaker och en hel del provodlar flertalet fleråriga grönsaker. Målet med kursen är att vidga kunskaperna i odling så att du får ut så mycket som möjligt av din egen grönsaksodling.

Kursinnehåll

En denna workshop berättar kursledaren om fleråriga grönsaker i ett historiskt perspektiv, om de senaste forskningsrönen och visar inspirerande trädgårdar i Norden. Om du är nyfiken på fleråriga grönsaker och undrar hur de kan passa i din trädgård är detta en workshop för dig.

Kursupplägg
Vi träffas realtime, online via Zoom under 1 tillfälle. Gruppundervisning. Vid varje tillfälle ser och hör ni övriga kursdeltagare samt er kursledare.

Om kursledaren

Eva Johansson har odlat fleråriga grönsaker för husbehov i flera år.
Hon har lett - tillsammans med Skillebyhom - projekt som handlat om att sprida kunskap och erfarenhet av odling av fleråriga grönsaker.

Vi använder oss av Zoom, ingen nedladdning behövs utan innan lektion kommer länk skickas till er för uppkoppling. Det enda du behöver är en dator, Ipad eller mobil telefon med internet.

Kursledare

Eva Johansson

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Kursperiod
14 okt 2024 - 14 okt 2024
Onsdag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
mån 14 okt 2024 kl 18:00-20:15
Plats
Skillebyholm 7, 15391 JÄRNA
Visa på karta
Studietimmar
3
Kurs-ID
118226
Pris
550 kr