Prova på - Franska B1 konversation Distans Live

Plats Distans

PROVA PÅ kostnadsfritt - 45 minuter Är du nyfiken på att gå en konversationskurs på franska på distans via Folkuniversitetet? Ta en provlektion online via Zoom!!

Boka nu

De flesta av våra lärare i franska har språket som modersmål eller har bott i fransktalande land en längre tid samt har mångårig erfarenhet av att undervisa franska som främmande språk

Förkunskaper
Jag kan oförberedd ge mig in i samtal om ämnen som är kända och som är av personligt intresse eller rör det vardagliga livet (t ex familjen, fritidsintressen, arbetet, resor och aktuella händelser).

Erbjudande till dig som deltar i en prova-på kurs under veckan den 19 till 25 augusti.

Du som går en gratis prova på-kurs eller närvarar på någon av våra öppna ateljéer får 10 procent rabatt på valfri höstkurs. Erbjudandet gäller nybokningar under veckan 19-25 augusti för alla kurser – inklusive distanskurser – som anordnas av Folkuniversitetet i Stockholm, med undantag för enskild undervisning, diplomutbildningar och linjer. För att boka din plats och ta del av rabatten – anmäl dig på plats i receptionen eller ring vår kundservice på 08-789 42 00.

Observera att rabatten inte gäller vid webbokningar!

Om du får förhinder att delta är det viktigt att du avbokar din plats eftersom antalet platser är begränsade.

Välkommen!

 

 

Kursledare

Christophe Cormier

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
20 aug 2024 - 20 aug 2024
Tisdag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
tis 20 aug 2024 kl 17:30-19:00
Studietimmar
1
Kurs-ID
118609
Pris
0 kr